Strona główna O nas Oferta Dział techniczny Dział handlowy Kontakt
 
Strona główna > Oferta > Urządzenia produkcyjne Baker Perkins > Urządzenia do produkcji karmelków, żelek, lizaków, czekoladek BAKER PERKINS

Oferta > Urządzenia produkcyjne Baker Perkins

Urządzenia do produkcji karmelków, żelek, lizaków, czekoladek BAKER PERKINS

Urządzenia do produkcji karmelków, żelek, lizaków, czekoladek  BAKER PERKINS

 









       Ciągłe opracowywanie nowych produktów oraz unowocześnianiu technologii przynosi wyjątkowy poziom niezawodności urządzeń Baker Perkins. Celem doskonalenia naszych linii jest podnoszenie efektywności, obniżanie kosztów produkcji, unikalnych, wysokiej jakości wyrobów cukierniczych. Baker Perkins ma prawie stu letnie doświadczenie w projektowaniu, produkcji i uruchomieniu kompletnych systemów produkcji wyrobów cukierniczych. Systemy są wykorzystywane do tworzenia unikalnych landrynek, lizaków, Toffi, karmelków, cukierków, galaretek i kremówek. Co więcej, firma Baker Perkins w swojej siedzibie posiada Centrum Innowacji gdzie prezentuje, testuje nowe produkty na linii i urządzeniach w skali laboratoryjnej.


                                 

     

      Automatyczne urządzenia gotowalnicze Baker Perkins i systemy osadzanie wymagają bardzo mało pracy operatorów, są bardzo wydajne, a cały proces produkcji odbywa się przy niskim zużyciu energii. Jednakże, obniżenie kosztów produkcji, nie są kosztem jakości lub wszechstronności. Najwazniejsza dla produkcji jest radość konsumentów, którą łatwo osiągnąć dzięki nieograniczonym możliwością rozwoju produktu, czego przykładem są: Multi-kolor, cukierki wieloskładnikowe w jednej, dwóch, trzech i czterech kolorach; w paski lub warstwy, z jednym lub dwoma twardymi lub miękkimi nadzieniami, o każdej możliwej barwie i smaku. Nie tylko walory smakowe i wizualne są istotne dla Baker Perkins. Obecnie mamy gotowe rozwiązania z wykorzystaniem Ksylitolu oraz prozdrowotnych dodatków. Zapraszamy do galerii, obejrzenia filmów oraz na stronę: http://www.bakerperkins.com/confectionery

 

                                  

 

 

     Wytwarzane lizaki powinny być kierowane do wielu różnych odbiorców, dla dzieci, które przyciąga oryginalny kształt i kolor, jak i dla dorosłych, konsumentów szukających nowych smaków. Jednak wszystkich może połączyć prozdrowotna jakość, którą łatwo możemy dać konsuentowi poprzez urządzenia Baker Perkins. 

     Charakter smaku oraz wygląd lizaków przyciągają konsumenta, ponieważ mogą być produkowane nieograniczonej różnorodności żywych kolorów, pasków, skręconych, wielu warstw, a każdy lizak może mieć twarde lub miękkie nadzienie oraz błyszczące wykończenie i delikatny smak. 

   Trzy główne kształty lizaków to klasyczne ,,pop" okrągłe, płaskie lizaki w różnych kształtach i najnowszy innowacyjny kształt, lizak podwójnej kuli. Zmieniając kolory, smaki, wzory, wypełnienie i teksturę w tych kształtach pozwala tworzyć nieskończony przepych nowych produktów, aby stymulować i podtrzymywać zainteresowanie konsumentów.


                                  

Powrót